...

A-lijn
Trouwjurk

De favoriete jurk van elke bruid!

Let's get
inspired!

Trouwjurk Miss Kelly 221-03
A-lijn trouwjurk is en blijft één van de meest populaire modellen onder de brides to be. Van een wijd uitlopende a-lijn tot een lichte a-lijn. Een a-lijn trouwjurk met lekker veel tule of juist wat klassieker.De keuze is reuze als je kiest voor een a-lijn bruidsjurk! Wij konden het niet laten om alvast even tussen de dresses uit onze nieuwe 2022-collectie zien en hebben de tofste a-lijn trouwjurken voor jou op een rijtje gezet! Let’s get inspired!

A-lijn trouwjurk

De naam zegt het eigenlijk al; de A-lijn trouwjurk is een bruidsjurk die net als de letter ‘A’ slank aan de bovenkant is en daarna wijder uitloopt naar beneden. Zo leg je de nadruk op de bovenkant en kun je jouw curves aan de onderkant verbloemen. Ben jij juist trots op jouw rondingen en mag er best een tikkeltje sexiness toegevoegd worden aan jouw bridal look? Kies dan voor een lichte A-lijn die net iets slanker om het lijf valt!

Trouwjurk Miss Kelly 221-03

Trouwjurk Amelie 30057W

Let's get
inspired!

Waar moet je op letten bij het passen van een A-lijn trouwjurk?

Juist omdat je er zoveel kanten mee op kunt, is een a-lijn trouwjurk geschikt voor iedere bride to be. Mega handig, want iedere vrouw heeft wel haar onzekerheden die ze op de grote dag liever verhult. Bruidskleding Hannelore heeft een heleboel verschillende a-lijn trouwjurken die we je graag showen! Not blessed met legs to die for? Dan is een lichtere a-lijn trouwjurk om lengte te creëren wellicht een goede optie! Ben je minder blij met je bovenarmen? Ga dan voor een a-lijn bruidsjurk met mouwtjes. Op ieder potje past en deksel, dus kijk vooral naar de a-lijn trouwjurk die bij jou past!