...

Bruidslingerie

De perfecte basis voor onder je trouwjurk is je bruidslingerie!

Bruidslingerie van Poirier is geen gewone lingerie. De juiste lingerie voor onder je trouwjurk zorgt er namelijk voor dat je vrouwelijk vormen worden geaccentueerd en dat jouw bruidsjurk perfect tot zijn recht komt. Een bruidsjurk met de juiste bruidslingerie ziet er heel anders uit dan een jurk die met gewone lingerie wordt gedragen. Ook zorgt bruidslingerie voor een rechte en elegante houding, waardoor jouw huwelijksdag niet meer stuk kan. Kortom, de aankoop van de ideale bruidsjurk begint bij de perfect bruidslingerie van Poirier! We helpen je graag ook al heb je jurk niet bij ons aangeschaft ben je van harte welkom op afspraak .

DE MOOISTE BRUIDSLINGERIE VOOR DE BRUID

Lingerie voor de bruid moeten in de eerste plaats aan 3 eisen voldoen Ten eerste moet de gekozen bruidslingerie perfect harmoniëren met de trouwjurk. Dan moeten ze onbeperkt draagcomfort bieden,zodat jij je prettig voelt in je bruidsondergoed. Met Poirier lingerie zorg je voor onvergetelijke momenten. Ontdek dromerige bruidslingerie die je bruidslook op een buitengewone manier onderstreept! Of het nu romantisch, sexy, eenvoudig of luxueus is bij Bruidskleding Hannelore Rotterdam krijg je adembenemende lingerie en bruidsondergoed voor je bruiloft. Welke trouwjurk je ook kiest, wat je figuur en voorkeuren ook zijn, in onze collectie vind je de perfecte bruidslingerie voor jouw stijl. Kies uit prachtige tops, bh’s met of zonder bandjes en corsages met verleidelijk kant! Daarbij de bijpassende slip of string en als highlight mooie kousen en bretels. Bij Bruidskleding Hannelore kun je ook shapewear krijgen om je figuur perfect te laten uitkomen.

Direct uit voorraad leverbaar

Je bent in onze bruidswinkel van harte welkom om al je favoriete bruidslingerie setjes te bekijken en te passen.
We leveren de lingerie voornamelijk op bestelling en de pasmodellen kun je allemaal gewoon in onze bruidswinkel eerst uitproberen.
Vervolgens zijn jouw gloednieuwe bestelde bruidsaccessoires meestal binnen een week bij ons binnen.

Koop jou Trouwoutfit Compleet

Vind je alle bruidsaccessoires die jouw trouwoutfit compleet maken,van bruidslingerie en bruidsschoenen tot bruidssieraden en bruidssluiers. Heb je de trouwjurk van je dromen al gevonden én gekocht, en ben je nu een zoektocht gestart naar bijpassende accessoires? Kom dan langs in onze bruidswinkel en bekijk al onze bruidsaccessoires. Je kunt alles wat je nodig hebt in één keer kopen bij Bruidskleding Hannelore

Maak een pasafspraak

Maak online een afspraak we verwelkomen je graag in onze bruidswinkel! Kom gezellig langs en neem je vriendinnen en/of moeder, zussen, nichtjes mee voor support. Je kunt ook gelijk kijken naar andere bruidsaccessoires als bruidschoenen, sieraden, jasjes en haaraccessoires. Je mag altijd contact opnemen als je vragen hebt. Wij zijn telefonisch bereikbaar via (06) 28841629. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@bruidskledinghannelore.nl of het contactformulier invullen.