fbpx ...

Bruidsschoenen

Bruidskleding Hannelore Rotterdam

Hou jij van moderne en hippe bruidsschoenen? Dan zijn de Avalia Bruidsschoenen een heel goede match voor jou!  Avalia heeft ook romantische bruidsschoenen met kant en glitters  ze hebben een  hoog draagcomfort dankzij een goede, pasvorm en de soft foam binnenzijde. En ze passen perfect de trouwjurken in onze collectie. 

Bruidschoenen Rotterdam

Wat je moet weten bij het zoeken naar de juiste bruidsschoenen voor jou

Om een magische bruidslook te creëeren moet hier tijd & energie ingestoken worden en heb je een goed oog voor detail nodig. Alles van het kapsel tot de make-up, trouwjurk tot accessoires en sluier tot schoenen moet goed overwogen worden om een adembenemende totale look als bruid te creëeren. Een van de meest belangrijke elementen van een bruidslook zijn de schoenen. Het vinden van het perfecte paar om de schoonheid van jouw trouwjurk nog beter uit te laten komen is een absolute must. Het is ook een perfecte gelegenheid om wat meer van jouw eigen persoonlijkheid door te laten komen. Bovendien is het natuurlijk ook zeer belangrijk om op comfort te letten. Ongeacht hoe belangrijk stijl voor jou is, vergeet niet dat je tot wel 16 uur op je voeten staat op deze dag. Natuurlijk betekent dit niet dat je de zoektocht naar jouw droomschoenen moet opgeven. Hier wat tips van ons om het perfecte paar voor jou te vinden, zonder dat je een compromis moet sluiten op comfort.
Trouwschoenen bruidsschoenen kopen in rottterdam

Bepaal jouw stijl als als bruid:

Bij het shoppen naar een trouwjurk en het opdoen van inspiratie voor jouw bruidslook is de kans groot dat jij al een beeld hebt van hoe jij eruit wilt zien als bruid. Bepaal jouw thema en locatie en vind jouw droomjurk voordat je voor schoenen gaat shoppen. Je wilt niet dat je een prachtig paar schoenen vindt, die dan uiteindelijk niet bij jouw jurk of thema en locatie past!

Denk aan jouw trouwlocatie:

Ga jij trouwen in een tuin of aan het strand? Waar zal de receptive gehouden worden? De meest prachtige hoge hakken brengen jou niet veel als jij hierop voor uren door het gras of zand moet lopen. Daarentegen is het zo dat dit in een prachtige kerk bijvoorbeeld natuurlijk absoluut geen probleem is en dan ook veel beter hierbij past.
Bruidschoenen

Kies eerst jouw trouwjurk

Veel details zullen aan de hand van jouw jurk bepaald worden, dit is tenslotte het meest opvallende element van jouw bruidslook. Zelfs in het geval dat je jouw droomschoenen eerst vindt, koop deze nog niet totdat jij een jurk gevonden hebt waarbij je zeker weet dat dit bij elkaar past. De schoenen moeten in elk opzicht goed bij jouw jurk passen, denk hierbij aan de kleur, stijl en afwerkingen.

Vergeet niet op comfort te letten:

Net als eerder aangegeven, comfort is super belangrijk bij het kiezen van de juiste bruidsschoenen. Deze dag kan erg lang zijn, het laatste wat je wilt is dat jouw schoenen zo oncomfortabel zijn na een paar uurtjes dat je niet meer kunt genieten. Houd er rekening mee dat des de hoger de hak is, des de hoger de druk op de bal van je voet. Een bredere hak bidet meer stabiliteit om lang op te staan of zelfs op te dansen. Ben jij geen fan van hakken? Dit is ook geen probleem! Er is voldoende keus uit platte ballerina’s sanalen of zelfs bruidssneakers!
Bruidsschoen trouwschoenen kopen in Rotterdam

Vergeet niet om jouw bruidsschoenen in te lopen:

Investeer niet in bruidsschoenen zonder deze te passen. Zelfs na aanschaf, zorg dat deze niet in de kast blijven liggen tot jouw grote dag. Wist jij dat een middag of avondje thuis de perfecte gelegenheid is om langzaam jouw schoenen in te lopen? Zo blijven ze prachtig schoon en krijgen deze de kans om de vorm van jouw voet aan te nemen. Door deze van tevoren in te lopen kom je op jouw trouwdag niet voor een verassing te staan.