fbpx ...

Bruidsstylisten en visagie

De jouw mooiste bruidslook

Graag stel ik mij aan je voor

Mijn naam is Carola den Boer,
en ik ben een gediplomeerd bruidshaarstyliste, visagiste en make-up artist met veel ervaring. Ik werk nauw samen met Bruidskleding Hannelore om jou het complete plaatje te kunnen bieden. Als visagiste, bruidshaarstyliste en make-up artist heb ik een passie voor het creëren van prachtige looks die perfect aansluiten bij de wensen van de bruid. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke look of juist een glamoureuze uitstraling wilt, ik zorg ervoor dat jij straalt op jouw speciale dag. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik met veel creativiteit en precisie te werk gaan. Ik begrijp hoe belangrijk het is dat alles tot in de puntjes verzorgd is op je trouwdag. Daarom luister ik goed naar jouw wensen en zorg ik ervoor dat je vol vertrouwen de mooiste versie van jezelf kunt zijn. Samenwerken met Bruidskleding Hannelore geeft ons de mogelijkheid om het totale plaatje aan te bieden. Naast mijn expertise als visagiste en bruidshaarstyliste, kunnen zij je voorzien van prachtige trouwjurk en bruidsaccessoires die naadloos aansluit bij jouw stijl en persoonlijkheid. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jij er op je trouwdag absoluut adembenemend uitziet.
Bruidskapsel visagie

De start van je bruiloft moet relaxed verlopen

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt. Begin de dag ontspannen en in een vertrouwde omgeving, of dat nu thuis is of op jouw trouwlocatie. En dat kan! Met onze bruidsstyling aan huis service zorgen wij ervoor dat jij er op je mooist uitziet en vol zelfvertrouwen de dag tegemoet gaat.
Bruidskapsel en vigasie aan huis

Jouw bruidsmake-up en bruidskapsel precies zoals jij het wilt

Als ervaren bruidsstylist kom ik naar jou toe om jouw bruidsmake-up en bruidskapsel te verzorgen. Geen gestress met het plannen van afspraken in een drukke salon, maar gewoon relaxt in jouw eigen omgeving. Samen bespreken we jouw wensen en kijken we wat het beste bij jou past. Of je nu een natuurlijke look wilt of juist uitpakt met glamour, ik zorg ervoor dat het helemaal afgestemd is op jou als persoon.
Bruidsstyliste en visagie Bruidskleding Hannelore in Rotterdam

Een totaalplaatje dat klopt

Natuurlijk is het belangrijk dat je bruidsmake-up en bruidskapsel ook perfect passen bij je trouwjurk. Samen kijken we naar de stijl en kleuren van je jurk, zodat het totaalplaatje helemaal klopt. Door mijn ervaring als bruidsstylist weet ik precies welke technieken en producten het beste werken om jouw natuurlijke schoonheid te versterken.
Op jouw bruiloft wil je stralen en je op je mooist voelen. Met onze bruidsstyling aan huis service hoef je je geen zorgen te maken over het reizen naar een salon of tijdsdruk. Ik kom naar jou toe, op de door jou gewenste locatie en zorg ervoor dat jij er prachtig uitziet voor deze speciale dag.
Neem vandaag nog contact met mij op om jouw bruidsstyling aan huis te regelen.
Samen maken we er een ontspannen en onvergetelijke start van jouw bruiloft van!