Advies & tips

Een je trouwjurk wil je er fantastisch uitzien. Dit betekent je sterke punten accentueren en je minder sterke verdoezelen. Hoe doe je dit? Door de juiste bruidsjurk bij jou figuur. Hieronder vind je verschillende figuren met de bijpassende modellen.

 

Dat uw figuur het beste bij een bepaald model past, betekent niet dat een ander model u niet mooi kan staan. Dit zijn standaard modellen met standaard richtlijnen. Uw persoonlijke smaak en mening is ook belangrijk bij het kiezen van uw jurk .

Editable image

​​Figuur: peer
Bij vrouwen met een peerfiguur is het bovenlichaam aanzienlijk smaller dan het onderlichaam. Je hebt kleine borsten, een slanke taille en smalle schouders, maar vollere billen en benen en bredere heupen.

 

Strapless & lang lijfje
Het is verstandig om het accent op je bovenlijf te leggen, en minder op je benen. Dit kan met een jurk met een lang lijfje en met een strapless jurk. Een wijde rok met meer volume legt de focus op het lijfje, en niet minder op de rest.

Editable image

Figuur: atletisch
Vrouwen met een zogenaamd ‘atletisch figuur’ zijn sportief gebouwd. Je hebt brede schouders, maar een smalle taille, smalle heupen en slanke benen.

asymmetrische jurk
Door de brede schouders te verbergen kun je kiezen om een halterjurk of een asymmetrische jurk te dragen. Deze modellen ‘breken’ je schouders. Ook kun je gaan voor een wijde rok die vanaf de taille begint. Je taille kun je extra benadrukken door er een strik op te dragen.

Onze collectie

Merken

merk
merk
merk
merk