In februari. Ben ik bij hannelore geweest en dit was een andere ervaring dan in de bruidswinkels. Hannelore neemt de tijd en zorgt dat je er op je gemak voelt. Het is in huiselijke sfeer en er werd totaal geen druk gelegd. Ze kwam zelfs later nog met ideeën en plaatjes. Mijn keuze is bij iemand anders geworden maar ik beveel hannelore zeker aan om te bezoeken als je op zoek ben naar je bruidsjurk

 

- Vera dingler

Schat van een mens! Lief, zorgzaam eerbiedig respectvol gastvrij geduldig en een beetje kracht zetten om de boel goed aan te trekken kan ze zeker hihih ;) TOP ben erg goed geslaagd xx

 

- B. Beijer

Wat een warmhartig en lief ontvangst bij Bruidskleding Hannelore ik voldoende mijn gelijk op gemak. Na 3 bruidsjurken gepast te hebben bij Hannelore heb ik mijn droomjurk gevonden bij Hannelore en daar hebben op geproost met een heerlijk glas champagne bij Hannelore ik kijk nu uit naar onze grote dag.

Ik raad iedereen Bruidskleding Hannelore aan ze is een lieve warme vrouw niks is haar te veel ze geeft. Ze geeft een eerlijk advies en neem echt de tijd voor je onder genot van een hapje en drankje. Wil je jurk veranderd hebben naar wens alles is mogelijk bij Hannelore. Ze heeft een prachtige collectie bruidsjurken van sisi bruidsjurken tot klassiek voor ieder budget.

 

- Anoniem

Hannelore heeft veel mogelijkheden. Vind je, je droomjurk toch niet bij haar.. Dan wil ze 'em wel ontwerpen en voor je maken. Hoewel ze niet heel veel jurken heeft hangen, heeft ze wel een groot scala aan jurken die ze voor je kan bestellen en vermaken. Niks is te gek! Je wordt daarnaast gezellig ontvangen met hapje & drankje en je voelt je meteen op je gemak!
‚Äč
Helaas voor Hannelore heb ik mijn droomjurk ergens anders gevonden, maar anders had ze dé jurk zeker voor mij ontworpen en gemaakt!

 

- Anoniem

Hannelore heeft hele mooie en speelse jurken, alles wat je vraagt is zeker mogelijk! ze is een warme dame die je met open armen ontvangt en naar eerlijkheid begeleidt.

 

- Inge

Ik raad iedereen Bruidskleding Hannelore aan voor wie een prachtige bruidsjurk voor haar grote dag wil hebben. Ik heb 3 uur gereden om mijn perfecte bruidsjurk te vinden bij Hannelore en heb inmiddels een geweldige huwelijksdag gehad en dat mede door Hannelore omdat ik mijn bij haar mijn jurk heb gevonden.

 

- Sabrina

Absoluut zeer prettig en deskundig geholpen. De uiteindelijke keuze staat ver van de wens waar ik mee kwam, mede door meedenken heb ik deze keuze gemaakt. Ik kijk al uit naar het afhalen van mijn jurk.

 

- Debby

Het was echt gezellig, ik heb gelijk in 1 keer mijn jurk gevonden voor onze grote dag en ze was super qua advies geven. Kan niet wachten tot ik mijn jurk kan ophalen.

 

- Danielle

Wauw. Mijn 1e pas afspraak en meteen bij de eerste jurk verliefd. Super lieve vrouw die mij heeft geholpen en met mij mee dacht. Ik kan niet wachten tot ik hem aan heb op de dag zelf!

 

- Celine

Ontzettend goed geholpen door een heel vriendelijke dame. Ze verstaat haar vak en heeft mij aan een prachtige jurk geholpen.
Kan niet wachten om te shinen!

 

- Nathalie Smit

Eerlijk antwoord of een jurk wel of niet staat!
Super blij mee! :)

 

- Nathalie Visser

Onze collectie

Merken

merk
merk
merk
merk