Bruidskleding Hannelore

25-3-2017

Bruidskleding Hannelore l gespecialiseerd in trouwjurken gelegenheidskleding en accessoires
De bedoeling is het voor iedereen mogelijk te maken om een geschikte en betaalbare trouwjurk te vinden. Inderdaad, hoeft een jurk niet duur te zijn om mooi te zijn! Voor een bruid is de trouwjurk ongelooflijk belangrijk en ze wil eigenlijk maar 2 dingen: Een trouwjurk kopen zonder de zorgen eromheen en natuurlijk heel veel keuze in modellen.

 

Bij Bruidskleding Hannelore vind u de beste trouwjurken van topkwaliteit bij elkaar in alle mogelijke stijlen of u nu maat 32 of maat 56 Laat je verrassen door onze service die echt onderscheidend is.

 

Om volop aan jouw wensen te kunnen voldoen en de perfecte jurk te vinden hebben we ook trouwjurken welke op maat kunnen worden gemaakt door onze vakbekwame coupeuse.

 

De jurken zijn scherp geprijsd en je weet altijd vooraf wat de prijs is, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Ze biedt tevens een snelle 24/7 klantenservice om al je vragen te beantwoorden. Ze helpt je ook graag bij het vinden van jouw droom jurk of bijpassende accessoires.

 

Vanuit efficiëntie en kostenbesparing beschikt Bruidskleding Hannelore bewust niet over winkelpand maar ze biedt u wel de zelfde service als u de jurk in een winkel zou aanschaffen. Voor u is daardoor de besparing direct terug te vinden in de aantrekkelijke prijzen.
De doel is om u een kwalitatief hoogwaardig en betaalbare trouwjurk te leveren voor een onvergetelijke dag.

 

Voor info of vragen kunt u contact opnemen via mail naar info@bruidskledinghannelore.nl.
U krijgt een antwoord binnen de 24 uur. Voor het passen van een japon werkt ze op afspraak !

 

Editable image

Bruidsmode fotoshoot bij diverse trouwlocaties van Fletcher Hotels

18-05-2017

Bruidskleding Hannelore, partner voor de shoots van diverse modellen bij Fletcher Hotels.

Onze collectie

Merken

merk
merk
merk
merk