CBW Erkend

Bruidskleding Hannelore is een CBW-erkende winkel. 
CBW Erkend
Winkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop.
• U kunt er veilig aanbetalen, gaat een winkel failliet dan bent u uw aanbetaling niet kwijt.
• Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die voor een passende oplossing zorgt.
• U heeft veertien dagen recht op herkeuze.
 
U HEEFT DE JUISTE BESLISSING GENOMEN
Kopen bij een CBWerkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn namelijk afgesproken met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering en garantie.
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere bruidsmodewinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig betalen bijvoorbeeld. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Bovendien mag u binnen 
veertien dagen na de koop tóch nog bij dezelfde winkel die andere droomjurk kiezen als u twijfelt. Er zijn CBW-erkende winkels in het hele land, te herkennen aan het CBW-erkend logo.
Zie voor alle condities en werkwijzen de CBW-erkend voorwaarden voor bruidsmode en maatwerk. Deze zijn verkrijgbaar bij CBWerkende bruidsmodewinkels of te vinden op www.cbw-erkend.nl.

 

                                                    

Trouwjurk Pasafpraak Maken

Datum Beschikbaarheid
Indien dit formulier op werkdagen wordt verstuurd nemen we altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op.
Mochten we je niet kunnen bereiken dan sturen we een mailtje. Let op! Controleer bij mailcontact zekerheidshalve ook je spambox.


Wie zien elkaar snel.

Merken

merk
merk
merk
merk