Trouwjurk laten maken in Rotterdam

Trouwjurk laten maken? Hannelore Bruidskleding Rotterdam is hét adres voor een prachtige trouwjurk op maat. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het op maat maken van trouwjurken in alle soorten en maten. Naast het op maat maken van trouwjurken beschikken wij ook over een ruime doorlopende collectie met prachtige trouwjurken die je kunt passen in onze bruidsmodestudio. Voor elk budget hebben wij een prachtige trouwjurk.

 

Wat kost het laten maken van een trouwjurk?

 Wij krijgen veel vragen over de kosten voor het laten maken van een trouwjurk.Wat kost een bruidsjurk opmaat laten maken.

Een  trouwjurk opmaat laten maken  kost tussen de €1500,-  en  €3750,- dit is een prijsindiactie .

Perfect op maat maken van een trouwjurk is erg arbeidsintensief en neemt vaak meer dan 30 uur in beslag. Maar het resultaat is dan een uniek  dat volledig is afgestemd op jouw lichaam. 

 

Bruidskleding Hannelore is hét onontdekte adres voor een voordelige trouwjurk op maat. In onze doorlopende collectie hebben wij low/budget trouwjurken vanaf € 298,00. Daarnaast bieden wij ook diverse top merken aan zoals Bianco Evento en Morilee enz  Voor elke bruid hebben wij een droomjurk die helemaal bij je past.

Naast onze 'standaard' collectie trouwjurken kun je er ook voor kiezen om een trouwjurk helemaal op maat te laten maken. Bruidskleding Hannelore is een speciaalzaak op het gebied van trouwjurken laten maken. Professioneel en volledig op maat stellen wij de jurk samen die helemaal bij je past. Alle combinaties zijn mogelijk. Je kunt kiezen uit alle stoffen, patronen, combinaties en meer. 

 

Veel ervaring in het maken van trouwjurken

Bruidskleding Hannelore is hét onontdekte adres voor de trouwjurk van jouw dromen. In onze bruidsmodestudio in Rotterdam ben je van harte welkom voor een pasafspraak. Het maken van een pasafspraak is bovendien helemaal vrijblijvend. Kom langs met familie of vriendinnen en laat je verrassen door de uitstekende adviezen van Hannelore.  Bovendien beschikt de coupeuse van Hannelore over alle vakdiploma's, kennis en ervaring om je goed te adviseren. 

De coupeuses bij Bruidskleding Hanenelore zijn 'Coup de Paris', of te wel 'Het neusje van de zalm'. Zonder goed geschoolde coupeuses is het bovendien bijna onmogelijk om de gekozen droomjurken perfect op maat te krijgen. Bij Bruidsmode speciaalzaak Hannelore uit Rotterdam weet je dat je goed zit. We doen er alles aan om jou de dag van je leven te bezorgen.

Pasafspraak Maken 

Datum Beschikbaarheid
Indien dit formulier op werkdagen wordt verstuurd nemen we altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op.
Mochten we je niet kunnen bereiken dan sturen we een mailtje. Let op! Controleer bij mailcontact zekerheidshalve ook je spambox.


Wie zien elkaar snel.

Merken

merk
merk
merk
merk