...

Onze service

Onze service: persoonlijk en professioneel

Bruidskleding Hannelore: heeft meer dan 25 jaar ervaring Als het gaat om het uitzoeken van de perfecte trouwjurk, is ervaring van onschatbare waarde. Bij Bruidskleding Hannelore staat service hoog in het vaandel. We begrijpen dat het vinden van de perfecte trouwjurk een emotionele en spannende tijd kan zijn. Daarom staan we graag dicht bij onze klanten en bieden we persoonlijke en professionele service aan. We nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar je wensen en helpen je bij elke stap van het proces.

Kwaliteit en passie voor ons vak

Bij Bruidskleding Hannelore geloven we in kwaliteit boven kwantiteit. We werken met zorgvuldig geselecteerde merken en materialen om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Bovendien brengen we onze passie en liefde voor ons bruidsmodevak over op onze klanten, zodat jij vol vertrouwen kunt stralen op jouw grote dag!

Coupeuse en ontwerpster in één: Unieke creaties bij Bruidskleding Hannelore

Als coupeuse en ontwerpster hebben wij bij Bruidskleding Hannelore de mogelijkheid om unieke creaties te maken die volledig aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om het vermaken of op maat maken van trouwjurken, wij zorgen voor een perfecte pasvorm en een prachtig eindresultaat.
Benieuwd naar onze mooie collectie trouwjurken? Maak dan nu een vrijblijvende pasafspraak We staan klaar om jou te helpen bij het vinden van jou droomjurk.Tot snel.

De prachtige foto op onze website is gemaakt door RiCon Fotografie