Onze Service

Onze service

Bruidskleding Hannnelore met meer dan 25 jaar ervaring in de Bruidsmode bent u aan het juiste adres Bruidskleding Hannelore staat voor servise , kwaliteit .Wij staan graag dicht bij de klant en brengen zo onze passie en liefde voor ons Bruidsmodevak over

Diana

Bruidsmode Ontwerpster

Coupeuse

Vakdiploma’s, kennis en ervaring staan bij Bruidskleding Hannelore garant voor een foutloos eindresultaat op jullie trouwdag. Diana  waar Bruidskleding Hannelore mee samenwerkt. is ‘Coup de Paris’, of te wel ‘ Het neusje van de zalm’.is gespecialiseerd in het maken en vermaken van bruidsmode, waardoor het mogelijk is om de gekozen droomjurk perfect op maat af te passen. Het pas-, meet- en veranderwerk zorgen ervoor dat we een gerustgestelde bruid zonder zorgen kunnen laten genieten van de voorbereidingen van de grote dag..Op onze website  laten u een aantal foto’s  zien van onze klanten waar van de jurken custom made  gemaakt zijn door Diana.

Carola

Visagiste

Haistyliste

Voor de klanten van Bruidskleding Hannelore

Bruidskleding Hannelore verzorgt ook u bruidskapsels trouwkapsels bij u aan huis. Carola  de visagiste haistylsite  makeup Artist waar bruidskleding Hannelore mee samen werkt kan als u dat wenst  uw bruidskapsel en make-up geheel aan uw wensen te laten voldoen,  zij zal met u een afspraak  maken voor een proefsessie. Tijdens deze proefsessie bespreek zij u  wensen en proberen zij de gewenste bruidsmake-up en bruidskapsel bij u uit. Op de trouwdag is het ook mogelijk om het haar en make-up van gasten/familieleden en bruidskinderen te verzorgen. Mocht je graag gebruik willen maken van onze service vermeld dit dan bij  u trouwjurk afspraak Carola zal dan bij u afspraak aanwezig zijn. Op onze website laten wij u een aantal foto’s zien van de visagie  bruidskapels die gemaakt zijn door Carola .