Grote collectie trouwjurken
Dé specialist in Rotterdam
Een trouwjurk voor elk budget
Kom langs voor een pasafspraak

Pasafspraak Maken

Wil je een trouwjurk passen bij Bruidskleding Hannelore? Vul hieronder het formulier in of bel ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wil je reserveren voor vandaag? Bel ons dan even op of we een plekje hebben. Bel: 06 - 28841629.

Indien dit formulier op werkdagen wordt verstuurd nemen we altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op.
Mochten we je niet kunnen bereiken dan sturen we een mailtje. Let op!

Controleer bij mailcontact zekerheidshalve ook je spambox.

Wie zien elkaar snel.

 

 

 

 
 

 

CBW Erkend

Bruidskleding Hannelore is een CBW-erkende bruidsmode boutique. Kopen bij een CBW-erkende bruidsmodewinkel biedt veel voordelen, maar vooral meer zekerheid. En een beetje zekerheid kun je wel gebruiken tijdens de voorbereidingen van je bruiloft! Het is allemaal al spannend genoeg, toch?

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.
CBW-erkende bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en 14 dagen recht op herkeuze.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Grote collectie trouwjurken
Dé specialist in Rotterdam
Een trouwjurk voor elk budget
Kom langs voor een pasafspraak