plus size bruidsjurken
Plussize bruidsjurken voor cruvy brides

Trouwjurken in een grote maat voor curvy brides

Curvy trouwjurken

Bruiden met een maatje hebben soms meer best wat stress. Wat ons betreft nergens voor nodig! Want uitzoeken van je trouwjurk moet,ongeacht jouw maat, het leukste onderdeel van de voorbereidingen van jouw grote dag zijn en dat allemaal zonder dat jij je af hoeft te vragen of je wel in een trouwjurk past en/of dat jou wel staat.Het is tijd voor een positieve verandering en het showen van je curves bride! Ben jij die curvy bride to be die nog een tikkeltje onzeker is en binnenkort gaat shoppen voor een trouwjurk? Laat je dan inspireren door onze prachtige plus size trouwjurken van onze bruidsmodemerken van Amelie bridal en The Sposa Group.
We helpen je graag met de zoektocht naar een trouwjurk met een grote maat!

Trouwjurken in een grote maat

Wanneer heb je nu eigenlijk een maatje meer? In de grote maten bruidsmode beginnen we vanaf maat 46 tot er met maat 60 we hebben oneindig veel opties als het gaat om jouw zoektocht naar een trouwjurk met een grote maat!

Trouwjurk Amelie 30055W

Plus size bruidsjurken

Een van de plus size trouwjurken merken die in onze winkel hangt, is Amelie Bridal bruidsmodemerk! Ze staan als merk bekend om hun hele goede pasvormen en brengen ieder jaar opnieuw een prachtige collectie jurken uit voor de plus size bruiden met een maatje meer. Of je nu op zoek bent naar een prinsessenjurk met lekker veel bling of een mermaid trouwjurk van kant, ze hebben voor elke bruid de perfecte trouwjurk in een grote maat en dat laten we in de maar wat graag aan je zien in onze winkel !

De pasvorm van een plus size trouwjurk

Plus Size trouwjurk met de perfect pasform wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. welke pasfrom het mooiste bij je staat en je figuur de maten gaan van 46 t/m 60

Meer
artikelen

WhatsApp Stel je vraag.