Grote collectie trouwjurken
Dé specialist in Rotterdam
Een trouwjurk voor elk budget
Kom langs voor een pasafspraak

Bruidsatelier verstelwerk

 

Bruidsatelier Rotterdam

Vakdiploma’s, -kennis en ervaring staan bij Bruidskleding Hannelore garant voor een foutloos eindresultaat op jullie trouwdag.

Ontwerpster Diana  zij is  ‘Coup de Paris’, of te wel ‘ Het neusje van de zalm’. 

 Zij is gespecialiseerd in het vermaken en maken van  bruidsmode, waardoor het mogelijk is om de gekozen droomjurk perfect op maat af te passen.

Het pas-, meet- en veranderwerk zorgen ervoor dat we een gerustgestelde bruid zonder zorgen kunnen laten genieten van de voorbereidingen van de grote dag.

Naast de vaste coupeuse werkzaamheden zoals het perfectioneren van de pasvorm in de taille, de buste, de lengte kunnen we bijna elk idee van de bruid realiseren.

Aanpassingen in de vorm van het decolleté, het toevoegen van de themakleur van jullie bruiloft, schouderbandjes of mouwen toevoegen of het toevoegen van extra steentjes zijn allemaal mogelijk bij ons. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Bekijk het  filmpje van ons programma Lindatv 2 designers 1 bruid  2 trouwjurken   lindatv

 

Wie neem je mee tijdens het afpassen.

Wij vinden het NIET erg als er wat meer mensen meekomen tijdens het afpassen van je bruidsjurk.

Natuurlijk gaat het wel om het bruidje en zal de coupeuse haar werk moeten doen,

maar het is ook leuk als er vriendinnen, of familie van de bruid bij is om mee te kijken naar deze leuke gebeurtenis. Het weer aandoen van je bruidsjapon is immers een feest toch!

 

Wat neem ik mee tijdens het afpassen van mijn trouwjurk

 

Om je bruidsjurk perfect passend voor je te maken is het noodzakelijk dat je je lingerie, eventueel je hoepel of petticoat en je trouwschoenen meeneemt tijdens het afpassen.

Als je deze bij Bruidsmode Hannelore hebt besteld dan zorgen wij natuurlijk dat je bestelde spulletjes al voor je klaar staan.

Mocht je nog geen lingerie, trouwschoenen of eventueel een hoepel of petticoat hebben aangeschaft laat het ons dan weten, we kunnen deze dan nog op tijd voor je bestellen.

Als je tijdens het afpassen nog een leuke accessoire zoekt om je bruidsjurk helemaal af te maken is dat natuurlijk geen probleem. Leuke ideetjes komen nu eenmaal vaak als je je bruidsjapon weer aan doet. Mocht hierdoor dan alles iets langer duren, geen probleem want we nemen ruim de tijd voor. 

 

Dan gaat onze coupeuse voor je aan het werk  

        

                                            

Als alles keurig is afgepast zal de trouwjurk worden vermaakt in ons atelier.

Als je trouwjurk helemaal klaar is wordt je door bruidsmode Hannelore gebeld en maken we samen een afspraak

om je bruidsjurk te komen halen. Ook als je je bruidsjurk komt halen dan ga je deze opnieuw weer passen,

alleen dan is deze helemaal klaar en geperst voor je. Als alles helemaal naar wens is wordt je trouwjurk aan je meegegeven in een speciale bruidshoes waarin je je trouwjurk mee kunt nemen zonder dat gezien kan worden door anderen.

Ons enthousiaste  coupeuse staat voor je klaar om je op de mooiste dag van je leven optimaal te laten stralen in een perfect op maat gemaakte trouwjurk.

 

CBW erkende bruidsmode winkel

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Grote collectie trouwjurken
Dé specialist in Rotterdam
Een trouwjurk voor elk budget
Kom langs voor een pasafspraak