fbpx ...

Trouwjurk zwanger

Trouwjurk zwanger koop je bij Bruidskleding Hannelore Rotterdam
Fotograaf @Alonso Reyes
Je gaat trouwen en je bent zwanger. Dan mogen wij je dubbel feliciteren! Het is prachtig om jouw grote dag mee te maken met dit wondertje in je buik. Toch kan de zwangerschap de zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk beïnvloeden. Bij Bruidskleding Hannelore is dit geen vloek, maar een zege! Wij nodigen je graag uit in onze sfeervolle bruidswinkel, waar je de keuze hebt uit verschillende collecties trouwjurken die we kunnen vermaken in ons atelier. Maak een afspraak persoonlijk advies en om onze jurken te komen bekijken en passen.

Besteltijd drie tot vier maanden

Ben je op zoek naar een trouwjurk en ben je zwanger? Doorgaans geldt voor onze trouwjurken een besteltijd van drie tot vier maanden. In het geval dat je zwanger bent, nemen we die besteltijd graag iets ruimer. Neem dan ook contact met ons op, zodra je weet dat je zwanger bent. De trouwjurk moet als je zwanger bent namelijk een paar maten groter besteld worden en heeft tussendoor meer aanpassingen nodig dan bij een niet-zwangere bruid. Jouw zwangere lichaam kan immers wekelijks (of zelfs dagelijks!) veranderen. Het is ons doel dat jouw droomjurk je als gegoten zit op de grote dag!

De droomjurk voor iedere bruid

Je hebt vast al het een en ander gelezen over positie- en/of zwangerschapstrouwjurken. Natuurlijk is dit een optie, maar bij Bruidskleding Hannelore heb je als je zwanger bent gewoon de keuze uit onze reguliere collectie. Onze trouwjurken zijn verkrijgbaar van maat 32 t/m 58 en verstelbaar voor ieder lichaam. Mocht je jouw perfecte trouwjurk gevonden hebben, dan kunnen we deze in ons atelier volledig vermaken voor jouw zwangere lichaam. Met ruim 25 jaar ervaring in het (ver)maken van trouwjurken, hoef je niet bang te zijn dat jouw baby bump tussen jou en die droomjurk in komt te staan.

Onze collectie

Nagenoeg alle trouwjurken uit onze collecties zijn geschikt voor de zwangere bruid. Ga jij voor een touch of glamour op de grote dag? Dan is de Divina Sposa collectie voor jou.Divina Sposa heeft die perfect zijn voor de zwangere bruid zoals trouwjurken met wijde en volle rokken trouwjurken met stretch van crêpe, kant,fit & fair modellen met kanten motieven, Liever geen witte jurk? Draag dan Amelie met dromerige kleurdetails van Blush, ,Nud, Champagne en ivoortinten. Voor klassiek en romantisch bewerkte trouwjurken zit je bij Miss Kelly goed. Liever een soepel vallende japon met lange sleep? Dat zijn de traditionele touwjurken van de Lovely collectie. Just4You is perfect voor de bruid die zich graag een klassieke trouwjurk met strakke lijnen aanmeet, terwijl de Mis Kelly er juist is voor de prinsessenbruid die wil opvallen. Tot slot trouwt de Bohemian bruid.

Minimaal vier pasafspraken

Zowel zwangere als niet-zwangere bruiden laten wij hun trouwjurk zo vroeg mogelijk passen. Op die manier kunnen ze in aanloop naar de bruiloft minimaal vier keer terugkomen om te genieten van hun trouwjurk. Tijdens deze momenten bekijken we ook of de afmetingen van de trouwjurk nog kloppen en waar eventueel aanpassingen nodig zijn. Zwangere bruiden worden tot kort voor de bruiloft vaker gevraagd om terug te komen. Waar niZowel zwangere als niet-zwangere bruiden laten wij hun trouwjurk zo vroeg mogelijk passen. Op die manier kunnen ze in aanloop naar de bruiloft minimaal vier keer terugkomen om te genieten van hun trouwjurk. Tijdens deze momenten bekijken we ook of de afmetingen van de trouwjurk nog kloppen en waar eventueel aanpassingen nodig zijn. Zwangere bruiden worden tot kort voor de bruiloft vaker gevraagd om terug te komen. Waar niet-zwangere bruiden hun trouwjurk een week voor de bruiloft ophalen, is dit bij zwangere bruiden dan ook twee tot drie dagen. Een zwanger lichaam kan immers van dag tot dag veranderen.

Onze speciale mini workshop

Kies je voor een trouwjurk van Bruidskleding Hannelore? Dan ontvang je niet alleen persoonlijk advies, een prachtige trouwjurk, maar ook een mini workshop. Hierin leer je razendsnel hoe je alledaagse dingen kunt doen in jouw trouwjurk. Dingen als lopen, zitten, dansen en naar het toilet gaan vallen soms niet mee met een trouwjurk. Laat staan als je ook nog zwanger bent! Afhankelijk van hoe ver je bent, kan een zwangere buik letterlijk in de weg zitten bij alledaagse dingen als een toiletbezoek. Wij vinden dat elke bruid moet stralen op haar grote dag. Met de tips & tricks van Bruidskleding Hannelore staat niets meer tussen jou en een onvergetelijke dag in.

Kom langs bij Bruidskleding Hannelore

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk tijdens je zwangerschap begint in onze intieme bruidswinkel in Rotterdam. Waan je even uit de drukte en stap onze sfeervolle locatie binnen. Bruidskleding Hannelore is enkel op afspraak te bezoeken, zodat wij alle tijd hebben voor jouw wensen. Onze bruidswinkel is dan geheel gereserveerd voor jou en je gezelschap. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zaterdag en zondag! Neem contact met ons op voor een afspraak.