...

Trouwjurken grote maten

Trouwjurken in grote maten: vind de perfecte jurk voor jouw trouwdag! Als volslanke bruid wil je er natuurlijk stralend uitzien op je trouwdag. Het vinden van een plus size trouwjurk in een grote maat kan echter lastig zijn. Gelukkig hebben wij bij Bruidskleding Hannelore een uitgebreide collectie aan prachtige plus size bruidsjurken.Op onze website vind je alvast een kleine selectie van onze plus size trouwjurken. Zo krijg je alvast een idee van de verschillende stijlen en modellen die wij aanbieden. Maar het beste is natuurlijk om de jurken in het echt te komen passen.Bij Bruidskleding Hannelore staan we graag voor je klaar om de perfecte plus size trouwjurk voor jou te vinden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak op onze website en we helpen je graag verder. Want iedere bruid verdient het om zich mooi te voelen op haar trouwdag, ongeacht haar maat!

Grote maten trouwjurken passen?

Bruidskleding Hannelore hebben veel ervaring met het vinden van de ideale trouwjurk in een grote maat. Daardoor kunnen wij in alle rust samen met jou de ideale bruidsjurk in Rotterdam uitzoeken.
In combinatie met onze scherpe prijzen hebben wij daardoor al veel bruiden tot grote tevredenheid kunnen helpen want ook voor een betaalbare trouwjurk kan je bij ons terecht. Bijkomend voordeel is dat je bij ons de grote maten trouwjurken altijd in alle privacy kunt passen! Onze speciale grote maten bruidsmode Boutique hebben wij namelijk zo ingericht dat je alleen met jouw gezelschap de bruidsjurken past, hier zijn geen andere bruiden bij, lekker relaxed dus

Voor je ideale trouwjurk in een grote maat

Bij Bruidskleding Hannelore Curves vind je zeker je ideale trouwjurk in een grote maat want in onze knusse bruidsmode Boutique in Rotterdam vind je alleen maar bruidsjurken in de maten 46 t/m 64 en het is natuurlijk ook mogelijk om de trouwjurken in nog grotere maten te leveren. Al onze trouwjurken in grote maten hebben een zeer goede pasvorm en kleden mooi slank af; geen gedoe met veels te kleine trouwjurken passen met elastieken enzo… onze bruidsjurken in een maatje meer hangen lekker in je eigen maat! je gaat zeker met een goed gevoel de deur uit! Voor een grote maat trouwjurk kun je het beste naar Bruidskleding Hannelore Curves komen; je bent van harte welkom in onze bruidsmode Boutique ! Kun je niet wachten…? Bekijk hieronder dan alvast een impressie van ons assortiment.

De mooiste bruidsaccessoires voor bij trouwjurken in grote maten

Bij het vinden van jouw grote maat trouwjurk hoort natuurlijk ook het vinden van bijpassende accessoires. Met de juiste bruidsaccessoires maak je jouw look namelijk helemaal af. Sieraden, handschoenen, kousenbanden, hoepels, shawls en ga zo maar door.Bij Bruidskleding Hannelore vind je het allemaal! Hoe beter je de accessoires afstemt op elkaar én de bruidsjurk, hoe mooier je bruidslook. Kijk heel goed naar je jurk: welk materiaal is gebruikt? Zijn er ook diamantjes of kant gebruikt? Ons advies is om in de winkel ook accessoires te passen, zodat je het totaalplaatje ziet. Bij het uitzoeken ervan is het ook handig rekening te houden wanneer je trouwt. Trouwen jullie in de herfst of de winter dan kan een bruidsjasje, shawl of bruidsbolero best lekker zijn om je warm te houden. Of op dagen wanneer het onverhoopt gaat regenen, we gaan er natuurlijk niet vanuit, maar hier weet je het maar nooit.

Bruidsaccessoires tips

‘Something old, something new, something borrowed, something blue’. Hoe leuk is het om je bruidsaccessoires te kiezen volgens dit oude gezegde. Bovendien brengt het geluk zeggen ze 😉

Kom gezellig passen plus size trouwjurken in onze Bruidsmode Boutique !

Ben je op zoek naar de perfecte trouwjurk in een plus size maat? Kom dan eens langs bij Bruidskleding Hannelore Curves Wij ontvangen bruidjes uit heel Nederland, zoals Breda,Zeeland, die op zoek zijn naar een plus size trouwjurk. Gewoon omdat om dat we een gezellige Bruidsmode Boutique zijn waar je ongedongen kunt passen. Wil je bij ons komen passen maakt dan online je pasafspraak. Tot snel!!