fbpx ...

Unieke Bruidsmode Rotterdam

Unieke bruismode koop je bij Bruidskleding Hannelore in Rotterdam

Onze bruidswinkel heeft de mooiste unieke bruidsmode van Rotterdam en omstreken. Ben je op zoek naar een prachtige trouwjurk voor de mooiste dag van je leven? Bruidskleding Hannelore heeft zeven exclusieve collecties van The Sposa Group. Deze zijn zo divers dat er voor iedere bruid wel een perfecte trouwjurk bij zit.

Elk figuur, elke jurk

Bij Bruidskleding Hannelore kan je kiezen uit elke jurk. Als je de door jouw uitgekozen bruidsmode niet direct goed vind zitten kan je de bruidsjurk laten vermaken. Dit proces gaat in stappen want alle stappen hebben effect op elkaar. In ons trouwjurken atelier kan je jouw trouwjurk nog laten vermaken en verstellen tot vlak voor de grote dag. Daarnaast zijn onze trouwjurken in verschillende maten verkrijgbaar (maat 32 t/m 58) dus hebben we voor ieder wat wils. Ben je nou zwanger? Dan mogen wij je dubbel feliciteren! Wij hebben voldoende unieke bruidsmode in ons winkel in Rotterdam voor zwangere vrouwen.

Een passende jurk gegarandeerd

Voor het uitzoeken van de perfecte bruidsmode kijken onze experts naar een aantal factoren zoals je trouwlocatie, persoonlijkheid en je figuur. Op basis daarvan wordt een selectie gemaakt uit de zeven trouwjurk collecties. Elke bruid heeft minimaal één collectie of meer die bij haar past. Met meer dan 25 jaar ervaring en een frisse kijk op bruidsmode kunnen we in onze bruidswinkel in Rotterdam precies leveren wat jij in je hoofd voor je ziet.Als je liever eerst zelf een kijkje neemt voordat je een afspraak boekt, kan je een selectie van wat we in de winkel hebben ook op onze website zien. Wil je alles zien? Breng dan een bezoekje aan onze winkel voor unieke bruidsmode in Rotterdam

Zeven exclusieve collecties

Met onze zeven exclusieve trouwjurk collecties zit er voor iedere bruid wel wat bij. Maar welke bruidsmode past nou echt bij jou? Een traditionele bruid zou gaan voor een Lovely jurk of de Just 4 You collectie vanwege haar eenvoud en simpele lijnen,terwijl de Miss Kelly collectie overloopt van expressieve romantiek in de vorm van satijn, kant en tule. Voor hen die meer op zoek zijn naar kant, is de Divina Sposa de perfecte uitkomst. Droom je toch meer van een exotisch getinte bruiloft op een mooi Grieks strand? Dan is B’oM from Mykonos echt iets voor jou. Mocht dat je allemaal niet aanspreken en hou je meer van parels en glimmende juwelen? Dan bevat Onze Kelly’S collectie gegarandeerd een trouwjurk voor jou! Kortom, wat jouw persoonlijke stijl ook is, bij Bruidskleding Hannelore vind je de mooiste Bruidsmode van Rotterdam, Den Haag en omstreken.

Kom langs bij Bruidskleding Hannelore

Onze bruidswinkel is zeven dagen per week voor je geopend, dus ook in het weekend! Om je te verzekeren van de onverdeelde aandacht die je verdient, is een afspraak maken noodzakelijk. Onze intieme en sfeervolle winkel is dan geheel voor jou en je gezelschap gereserveerd. Zo denk je met een prettig gevoel terug aan de dag dat je je bruidsjurk vond. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!