...

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op onze meest gestelde vragen! Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met ons!

FAQ

Veelgestelde vragen

Ja wij werken uitsluitend op afspraak zodat we alle tijd en aandacht voor je hebben!

Ja onze trouwjurken zijn ook direct leverbaar. bij aankoop van je jurk kan hij gelijk mee Je krijg de informatie van onze coupeuse mee. Zij overlegt met jou bij de 1e pas wat er vermaakt moet worden en wat de prijs daarvan is.

Als een trouwjurk bestelt moet worden zit daar in de regel een levertijd op van tenminste tussen de 3 -5 maanden. Niet alle trouwjurken hoeven besteld te worden, wij hebben een grote voorraad, waar dus uit verkocht wordt en na verkoop wordt deze trouwjurk voor je weggehangen.

Ja kom zo snel mogelijk langs dan gaan wij voor jouw een jurk zoeken.

Een pasafspraak is ten alle tijden vrijblijvend. We hebben een uitgebreide collectie en je hebt dus een grote kans van slagen, maar het kijken is uiteraard geheel vrijblijvend.

In onze winkelen hangen alleen de merken waarvan wij vinden dat er voldoende liefde en kwaliteit gestoken is in het samenbrengen van de stoffen, kleuren en designs. De prijzen variëren van 1000 euro – 2500 euro En we hebben voor lager budgetten ook een ruime keus. De prijzen variëren van 500 euro – 1000 euro

Met pinnen of internetbankieren 

Nee, wij verkopen alleen jurken.

Ja, Wanneer je jouw droomjurk bij ons gevonden hebt, vragen we een aanbetaling van 50%. De overige 50% wordt betaald bij levering van de jurk. Je kunt betalen met pin.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging INRETAIL. Deze verzekert de aankoop tegen schade en faillissement. Omdat je de japon toch vaak ver van tevoren koopt is het fijn om te weten dat deze verzekerd is tegen dergelijke zaken.

Allereerst gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk. Nadat je een afspraak hebt gemaakt Worden al jouw wensen besproken over jouw droomjurk. Daarna gaan we samen op zoek naar jou jurk tijdens het passen adviseren wij je eerlijk wat wel en niet bij je postuur past. Het passen neemt ongeveer twee uur in beslag

Wij adviseren om 4 personen mee te nemen maar meer mag natuurlijk altijd.
Het is heel belangrijk om een goede keuze te maken wie je meeneemt tijdens het passen. Neem tijdens het uitzoeken van je jurk altijd die mensen mee die je bij je beslissing erbij wilt hebben. Ook als je je komt “oriënteren” omdat het kan gebeuren dat je “jouw jurk” vindt!

Nee wij kopen geen jurken in

Ja wat dat betreft is alles mogelijk om de trouwjurk tot de ware droomjurk trouwjurk te maken.

Ja wij maken ook trouwjurken opmaat helemaal naar jou wens.

 

Ja wij maken ook kinderbruidskleding naar wens.

Alles kan aangepast worden naar wens tegen geringe bedragen.
Mocht het kleine veranderingen zijn kan dit gelijk. ​