fbpx ...

Bohemian trouwjurken

bohemian trouwjurken kopen bij Bruidskleding Hannelore

De bohemian trouwjurk is een van de meest populaire stijlen van bruidsjurken geworden in de afgelopen jaren. Het is een romantische, en elegante stijl die perfect past bij de moderne bruid die op zoek is naar iets anders dan de traditionele witte jurk. In deze blogpost zullen we enkele van de beste bohemian trouwjurken bespreken uit de collecties van Bruidskleding Hannelore zoals Divina Sposa, Just for You, Amelie en Miss Kelly

Wat is een Bohemian Trouwjurk?

Een bohemian trouwjurk staat bekend om zijn relaxte en informele stijl, waardoor het perfect geschikt is voor buitenhuwelijken,strandbruiloften of intieme ceremonies. Deze jurken hebben vaak vloeiende lijnen, kantdetails en bloemenapplicaties die een romantisch gevoel geven aan elke bruid. Deze jurken zijn er in verschillende lengtes – lang of kort -, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze comfortabel zijn om te dragen. Bovendien hebben ze vaak lichte materialen zoals chiffon of tule, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen op jouw speciale dag.

Divina Sposa: Boho Glam' Trouwjurken

Divina Sposa is een Italiaans merk dat bekend staat om zijn prachtige trouwjurken gemaakt van hoogwaardige materialen. Hun collectie omvat verschillende stijlen van klassiek tot modern. Hun bohemian trouwjurken zijn gevuld met romantiek en elegantie. Ze hebben vaak vloeiende lijnen, delicaat kantwerk en subtiele borduursels. Bovendien biedt Divina Sposa een van hun meest populaire bohemian trouwjurken is de ‘Boho Glam’ jurk. Het heeft een laaghangende halslijn met delicate kanten details borduursels en een lange sleep die achter je aankomt als je loopt.
Trouwjurk Divina Sposa 242-26 bohemian style kopen bij Bruidskleding Hannelore
Trouwjurk Divina Sposa 242-26 Bohemian stijl

Just For You: Eenvoudige Bohemian Trouwjurken

Just For You is een Spaans merk dat eenvoudige en elegante trouwjurken maakt die perfect zijn voor buitenhuwelijken. Hun collectie omvat verschillende stijlen van klassiek tot bohemian.Hun bohemian trouwjurken zijn eenvoudig, maar toch verfijnd. Ze hebben vaak subtiele kantdetails en vloeiende lijnen die een romantische uitstraling geven. Bovendien zijn deze jurken comfortabel om te dragen, waardoor je gemakkelijk kunt bewegen op jouw speciale dag.Een van hun meest populaire modellen is de ‘Boho’ jurk. Het heeft dunne bandjes met delicate kanten details op de halslijn en ruglijn, waardoor het er simpel maar elegant uitziet.
Trouwjurk-just-for-you-245-19 koop je bij Bruidskleding Hannelore

Amelie: Betoverende Bohemian Trouwjurken

Amelie Bridal is een Duits merk dat bekend staat om zijn betoverende trouwjurken gemaakt van hoogwaardige materialen. Hun collectie omvat verschillende stijlen van klassiek tot modern. Hun bohemian trouwjurken hebben vaak vloeiende lijnen, subtiele kantwerk en bloemenapplicaties die bij elke bruid passen.Ze geschikt zijn voor elke bruiloftslocatie Een van hun meest populaire modellen is de Bohemian 20177′ trouwjurk. Het een laaghangende halslijn met delicate kanten details over het hele lichaam, wat zorgt voor een romantische uitstraling.
Trouwjurk 20177 van Amelie van kopen bij Bruidskleding Hannelore
Trouwjurk Amelie 20177 Bohemian

Miss Kelly: Bohemian Trouwjurken chic

Miss Kelly is een Italiaans merk dat bekend staat om zijn unieke en gewaagde trouwjurken. Hun collectie omvat verschillende stijlen van klassiek tot modern. Hun bohemian trouwjurken hebben vaak kanten details en bloemenapplicaties op de jurk. Deze jurk heeft een lagenhalslijn en V-ruglijn waardoor het er gewaagd uitziet.
Trouwjurk 231-06 van Miss Kelly kopen bij Bruidskleding Hannelore
Trouwjurk Miss Kelly 231-06 Bohemian chic

Welke Accessoires Draag je bij Bohemian Trouwjurken?

Bruidsaccessoires spelen een belangrijke rol bij het compleet maken van je bohemian look. Een bloemenkrans in je haar past perfect bij dit type trouwjurken en geeft je look nog meer romantiek.Andere accessoires die passend zijn bij deze stijl zijn lange oorbellen, armbanden en sluier Bedenk ook welke accessoires je wilt dragen bij de jurk. Wil je bloemen in je haar dragen? Kies dan voor een eenvoudigere jurk zonder te veel details zodat de bloemen goed tot hun recht komen.
Porier haarsieraad vintage bb-676 goudkleurige bloemetjes koop je bij Bruidskleding Hannelore
Porier haarsieraad vintage bb-676 goudkleurige bloemetjes
De bohemian trouwjurk is de perfecte keuze voor elke bruid die op zoek is naar iets anders dan traditionele witte jurken. De ontspannen en elegante stijl past perfect bij buiten- of strandhuwelijken, terwijl het toch romantisch blijft. Bij Bruidskleding Hannelore helpen we je graag om jouw droomjurk te vinden en ervoor te zorgen dat deze perfect past op jullie trouwjurk.