fbpx ...

Trouwjurk laten maken

Haute couture bruidsmode op maat Rotterdam

Trouwjurk laten maken in Rotterdam

Trouwjurk op maat laten maken bij Bruidskleding Hannelore .Het ontwerp, de stof, het kant en alle details zijn zorgvuldig uitgezocht waardoor een uniek ontwerp ontstaat. Toch kan dit net niet jou ontwerp zijn maar vind je de materialen perfect. Dan maken we het ontwerp toch naar jou idee en wens.Dat is het voordeel van kwaliteit, waar wij mee kunnen werken . Zo kunnen wij jou jurk helemaal naar jou wensen op maat maken.Voor elk budget hebben wij wel een prachtige trouwjurk in onze door lopende collectie die helemaal bij je past.Bruidskleding Hannelore is hét ontdekte adres voor de trouwjurk jouw dromen.In onze bruidsboutique in Rotterdam ben je van harte welkom. Kom gezellig langs met je familie of vriendinnen en laat je verrassen door de uitstekende adviezen van Hannelore en Diana en de gezellige ontspannen ongedwongen sfeer. Tot snel

Trouwjurk op maat laten maken

Trouwjurk laten maken?
Bruidskleding Hannelore Rotterdam is hét adres voor een prachtige trouwjurk op maat.Wij zijn 25 jaar gespecialiseerd in het op maat maken van trouwjurken in alle soorten.Jouw bruidsjurk laten ontwerpen: uniek en persoonlijk.Vele bruiden zijn jou al voorgegaan en hebben de Diana Couture Methode mogen ervaren. Welke maat je ook hebt, hoe jouw lijf er ook uitziet, iedere vrouw verdient het om zich mooi te voelen in een hippe en eigentijdse trouwjurk.

Bruidsjurk opmaat Rotterdam laten maken bij Bruidskleding Hannelore

Wat kost een trouwjurk te laten maken?

Afhankelijk van materiaalkeuze en de hoeveelheid stof en uren, een trouwjurk laten maken kost vanaf €2000,-tot €3750,- Gemiddeld slagen de bruiden vanaf €2500,- Natuurlijk kan dit bedrag stijgen door te kiezen van de stoffen en aanvullend voor bijpassende accessoires, maar over het algemeen komt de berekening overeen met het uitgavenpatroon in een reguliere bruidsmodezaak. Echter,je krijg exact wat je wilt; op het lijf geschreven maatwerk én de zekerheid precies te dragen wat jou het beste past. Een droomjurk voor een droomprijs!
We adviseren je om minimaal een half jaar voor de grote dag je trouwjurk te laten maken.

Ben jij op zoek naar een dames trouwpak maatpak?

Een vrouwelijk trouwpak op maat gemaakt gaat niet uit van gemiddelden maar wordt je op het lijf gemaakt naarj ouw wensen.
Wat kost een dames trouwpak opmaat laten maken Een dames trouwpak op maat kost van €1250,– tot €1500,-

Trouwjurk laten ontwerpen bij Bruidskleding Hannelore

Wat klanten zeggen

Lynn
Lees verder
Ik heb mijn jurk op maat laten maken bij Diana begreep mijn wensen heel goed en heeft van een jurk waarover ik twijfelde echt een droomjurk gemaakt. En dat voor een hele goede prijs. Ze werkt super hard, denkt goed mee en heeft echt talent voor het maken en vermaken van bruidsjurken. Ik kan je zeker aanraden om bij haar langs te gaan.
Thijs en Jolanda
Lees verder
k heb de eer gehad om mijn trouwjurk door Diana te laten maken. Zonder dat ik ook maar 1 andere trouwjurk heb gepast heeft ze mijn trouwjurk perfect op maat en helemaal naar mijn wens gemaakt. Heel bijzonder om je trouwjurk samen met Diana te ontwerpen en ook te kunnen kiezen welke stoffen gebruikt worden. Ze kan heel goed aangeven wat de mogelijkheden zijn, geeft hier ook advies in en luisterde heel goed naar mijn wensen. Ik vertrouwde Diana volledig en dat is ook zeer terecht; de jurk had niet beter kunnen zitten
Merel
Lees verder
Diana kijkt niet alleen naar je maten bij het maken van een jurk, maar ook naar wat voor mens je bent. Ik had eerst totaal geen idee wat ik wilde en dacht dat het een moeilijke opgave zou worden. In de gesprekken met Diana, waarin ze goede vragen stelde, kreeg ze genoeg infoom mijn droomjurk te maken. Een echte vakvrouw met een hart van goud
Previous
Next

Wil jij een unieke couture bruidsjurk laten maken?

Couture trouwjurken zijn zeer exclusief

Van elk item is er maar één exemplaar. Met een couture-bruidsjurk ben je dus verzekerd van een one of a kind look!De trouwjurken worden op bestelling speciaal voor jou gemaakt.In de modewereld wordt dit couture-bruidsmode genoemd. Er zijn geen grenzen in haute couture, alleen het budget.
Maak je eigen designer trouwjurk! Ben je smoorverliefd op designer trouwjurken, maar is haute couture ver buiten je budget en wil je toch een super exclusieve bruidsjurk? We got you! Wij kunnen van elke jurk uit onze vaste collectie bruidsjurken een exclusief uniek design maken heel geheel  naar jouw wensen .
Trouwjurk op maat laten maken

Hoe werkt het proces?

Het ambachtelijk proces begint met een uniek ontwerp. We gaan de materialen kiezen die daar perfect bij passen. Vervolgens start het prachtige proces om het ontwerp werkelijkheid te laten worden. Maat- en pas sessies zorgen ervoor dat jouw jurk perfect op jouw lichaam aansluit.

Een trouwjurk op maat laten ontwerpen is spannend.

We beginnen met een gratis ontwerpsessie. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet erg! Tijdens de ontwerpsessie gaan we samen op zoek naar de trouwjurk van jouw dromen. Zodra je akkoord geeft op het voorstel, begint een prachtig ambachtelijk proces, waarbij het unieke trouwjurk ontwerp werkelijkheid gaat worden.

Ja ik wil graag een trouwjurk opmaat afspraak!

Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.