...

Trouwjurk kant

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Dan begint nu de zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Wij weten als geen ander dat die zoektocht je jouw hele leven bij blijft. Daarom doen we er alles aan om het zo speciaal mogelijk te maken. Heb jij al een ontwerp in je hoofd? Bijvoorbeeld een romantische trouwjurk van kant met open rug voor een dromerige uitstraling? Bij Bruidskleding Hannelore hebben we ruim 25 jaar ervaring in het maken en vermaken van trouwjurken, dus wij kunnen precies creëren wat jij in je hoofd hebt.

De perfecte trouwjurk met kant

Bruidskleding Hannelore  helpt iedere bruid met de zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Of je nu een trouwjurk met kant, open rug, parels, steentjes of tule wilt. Wij vinden dat iedere bruid met een warm gevoel terug moeten denken aan de dag dat ze haar droomjurk vond. Je koopt er immers niet dagelijks een. De zoektocht naar jouw droomjurk begint met de basis van één van de jurken uit onze collecties. Vervolgens kunnen we deze vermaken totdat jij hem perfect vindt. Zelf tot vlak voor de grote dag kunnen we de jurk in- of uitnemen, zodat deze op de grote dag als gegoten zit!

Trouwjurk met kant en open rug

Ben je op zoek naar een trouwjurk met een bijzonder rugdetail? Er is veel mogelijk. Bruidskleding Hannelore  biedt trouwjurken met een doorschijnende kanten rug. Dit geeft een subtiele sexy uitstraling, terwijl je nog wel bedekt bent. Mooi in hun eenvoud zijn onze trouwjurken met kant en laag uitgesneden open rug. Wie voor meer glamour kiest, gaat voor een trouwjurk met parels, strassteentjes, kant en tule. Deze details kunnen aangebracht worden op een dunne tule onderlaag, zodat het lijkt alsof de steentjes op je huid liggen. Ook kunnen ze langs de uitsnijding van de trouwjurk aangebracht worden, als een subtiel detail. Benieuwd of een trouwjurk met kant en open rug iets voor jou is? Onze bruidsmode Boutique is zeven dagen per week geopend (dus ook in het weekend!) om trouwjurken te komen bekijken en passen.

Kanten trouwjurk amelie 20239

Onze kanten bruidsmode collecties

Er zijn verschillende manieren waarop je kant kunt verwerken in een trouwjurk. Zo kun je voor een subtiel kanten detail gaan zoals in onze B’oM Mykonos collectie, die speciaal is ontworpen voor de Bohemian bruid. Trouwjurken met kanten tops vind je in de Just4You collectie, evenals trouwjurken met kant en open rug. Kan het jou niet kant genoeg? Ga dan voor een trouwjurk met lange kanten mouwen, zoals in de Miss Kelly of LovEly collectie. Liever een rok met motieven? Dan is de Divia Sposa de perfecte collectie voor jou. Hier vind je wijde volle rokken met kanten details,maar ook stijlvolle strakke jurken en gekleurde trouwjurken met kant Kortom, je kunt er (letterlijk) alle kanten mee op.

Mini-workshop voor de bride to be

Je draagt niet dagelijks een trouwjurk. Daarom kunnen alledaagse dingen plots ingewikkeld zijn met zo’n droomjurk om je heen. Denk aan zitten en naar het toilet gaan. Wij vinden dat iedere bruid ongestoord moet stralen op haar grote dag, daarom krijgt iedere bruid in spé een mini workshop bij ons. Hierin leer je hoe je met een trouwjurk aan kunt zitten, lopen, dansen en naar het toilet gaan. Ook krijg je tips en tricks mee, zodat niets jou en prachtige dag meer in de weg kan staan!

Kom langs bij Bruidskleding Hannelore

De bruidsmode boutique is zeven dagen per week geopend voor jou en je gezelschap. Dus ook op zaterdag én zondag! Bruidskleding Hannelore is enkel op afspraak te bezoeken, zodat wij ons volledig kunnen richten op jouw wensen. Onze sfeervolle locatie is dan geheel voor jou en je gezelschap gereserveerd. Of je nu een trouwjurk met kant, open rug, lange sleep of wijde rok wilt op de grote dag – je vindt het bij Bruidskleding Hannelore .